Total Cladding

Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het engineren, construeren en monteren van alle soorten metalen en dak- en gevelsystemen voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Wij richten ons hiermee vooral op de industriële bouw, waarbinnen wij al vele, in het oog springende, projecten gerealiseerd hebben, maar ook voor de woningbouw hebben wij zeer geavanceerde bekledingssystemen.

Hierbij beschikken wij over een gespecialiseerd team van mensen, die met uiterste zorg, ook gecompliceerde, projecten tot een goed einde weet te brengen.
Door gebruik te maken van de meest moderne en milieuvriendelijke materialen en coatingen zijn wij de juiste partner voor al uw dak- en gevelprojecten.

Met innovatieve technieken en oplossingen weten wij ons telkens weer te onderscheiden van andere bedrijven op dit gebied. Ons uiterst gekwalificeerd montagepersoneel zorgt ervoor dat u te allen tijde tevreden bent over het eindresultaat.

Wij betrekken onze materialen van diverse grote toonaangevende leveranciers in Europa, hierdoor zijn onze gevel en daksystemen in vele uiteenlopende profielen, afwerkingen, coatingen en kleuren te verkrijgen, waarbij bepaalde systemen ook in niet standaardkleuren gespoten of gemoffeld kunnen worden.

Informeert u eens vrijblijvend naar de vele mogelijkheden of vraag direct via de pagina contact een offerte aan. Uiteraard zijn wij te allen tijde bereid om u eerst een vrijblijvend advies voor uw project te doen toekomen!

Neem contact met ons op

Total Cladding B.V.

Postadres:
Splinterlaan 156
2352 SM, Leiderdorp

Telefoon: 071-2400663
KvK: 60911964
E-mail: info@totalcladding.nl