Producten

Aluminium Felsdaken

By 22 juli 2018oktober 24th, 2018No Comments

Overzicht van meest toegepaste types

TC65-305

TC65-333

TC65-400

Aluminium felsdaken zijn bijzonder geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Een felsdak bestaat uit een paneel met opstaande kanten waarvan de aansluitingen op het werk dicht worden gefelst. Deze kunnen toegepast worden bij dakhellingen vanaf 1,5° en op iedere ondergrond.

TOTAL CLADDING B.V. levert en monteert drie types, andere types zijn op aanvraag mogelijk.

Uitvoering in blank aluminium, eventueel voorzien van een beschermlaag of een stucco afwerking. Wij kunnen de elementen ook leveren in gecoate uitvoering waarbij vele kleuren mogelijk zijn. Gebruikte plaatdikte’s zijn 0.80 – 0.90 – 1.00 en 1.20mm

Vele dakvormen zijn met onze elementen uitvoerbaar. Wij kunnen de elementen recht leveren, rondwalsen of knikken. Lengtes tot 45m1 zijn mogelijk, eventueel kan het walsen op de bouwplaats plaatsvinden.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bevestiging van de elementen met beugels (halters), die tussen de aansluitingen worden geplaatst en eveneens worden gefelst. De hoogte van de halter bepaald in principe de isolatie dikte. De halter kan op iedere ondergrond bevestigd worden. Om koude bruggen te voorkomen wordt tussen de halter en de ondergrond kunstof aangebracht. Voor nieuwbouw projecten wordt als ondergrond veelal een warmdakplaat gebruikt.

Leave a Reply