Producten

Lichtstraten

By 22 mei 2018oktober 25th, 2018No Comments

Polycarbonaat lichtstraten

Onze polycarbonaat lichtstraten zijn opgebouwd uit aluminium-profielen 50ST in brute, geannodiseerde of gemoffelde uitvoering. De porring c.q. peilhoogte bedraagdt 1/8, 1/7, 1/5 of 1/2 van de breedte.

Het lichtdoorlatend materiaal is afhankelijk van de isolatiewaarde een dubbel of-driewandige polycarbonaat spouwplaat in dikte’s van 4 tot 16mm.

De platen zijn gevat in afdichtingsrubbers van een hoogwaardige kwaliteit EPDM en worden bevestigd met RVS bevestigingsmateriaal.

De lichtstraten zijn flexibel in maatvoering zodat de maat van de daksparing altijd in de overspanning en breedte van de profielplaten toegepast kan worden.

Ventilatie en/of rook-afvoersystemen, van een eenvoudige spindelbedieneing tot gekompliceerde automatische brand- en rookdetektiesystemen, kunnen worden geïntegreerd.

Polycarbonaat lichtstraten hebben een zeer goede slagvastheid en brandwerendheid.

Polyester lichtstraten

Polyester lichtstraten worden toegepast in grote ruimten waar voor het, voor een minimaal budget, noodzakelijk is gebruik te maken van daglicht.
Gegevens over deze lichtstraten kunnen wij u separaat verstrekken.

Indien er continu veel licht in uw bedrijfspand noodzakelijk is dan zijn lichtstraten in het dak over het algemeen de meest effectieve en economische oplossing.

TOTAL CLADDING B.V. kan u adviseren over het juiste type, de juiste plaats in het dak en de hoeveelheid.

Wij verzorgen de levering en montage van lichtstraten op door ons geleverde en gedimensioneerde stalen opstanden.

Leave a Reply