Producten

Sandwich panelen

By 22 maart 2018oktober 31st, 2018No Comments

Sandwichpanelen voor het dak

Sandwichpanelen voor het dak worden hoofdzakelijk toegepast op daken waar voldoende dakhelling aanwezig is.

Afhankelijk van het type dakpaneel kunnen wij everneens geïsoleerde panelen leveren in lichtdoorlatend-polycarbonaat in dezelfde profilering als de dakpanelen.

Verkrijgbare diktes 40-50-60-80-100mm

Sandwichpanelen voor de wand

Voor wandpanelen kan in principe een keuze worden gemaakt uit een zichtbare of onzichtbare bevestiging, bij een onzichtbare bevestiging wordt de schroef achter de overlap wordt geplaatst.

De buitenzijde van de Sandwichpanelen kan geleverd worden met diverse profileringen t.w. Golfplaat, Liniëring, Boxrib, Microprofilering M8-M16 of een Ril.

Principedoorsnede diverse wandpanelen

Sandwichpanelen worden in veel gevallen toegepast waar een grote isolatiewaarde noodzakelijk is of daar waar een hoge brandwerendheid van de wandconstructie vereist is.

TOTAL CLADDING B.V. levert stalen Sandwichpanelen met PU kern voor een hoge isolatiewaarde en met een Steenwolkern voor een hoge brandwerendheid.

U kunt tevens een kiezen tussen een zichtbare of onzichtbare bevestiging.

De buitenzijde van de panelen kunnen voorzien worden van een Polyester, PVDF, HPS200®, Armatec of Prisma® coating.Wij adviseren voor dakpanelen een coating met een minimale laagdikte van 35mu.
Voor een overzicht van de beschikbare coatingen en kleuren klikt u hier.

De binnnenzijde van de panelen wordt standaard uitgevoerd in een gelinieerde uitvoering met een interieurcoating in kleur 9002 of 9010. Ook voor de binnenzijde zijn andere coatingsystemen en kleuren mogelijk

Leave a Reply